亚洲va在线va天堂va

      <track id="dzzj9"></track>

          <p id="dzzj9"></p>
          <th id="dzzj9"></th>
          <menuitem id="dzzj9"><dfn id="dzzj9"></dfn></menuitem> <big id="dzzj9"></big>

          <span id="dzzj9"><progress id="dzzj9"><progress id="dzzj9"></progress></progress></span>

            <th id="dzzj9"><delect id="dzzj9"><listing id="dzzj9"></listing></delect></th>
                <strike id="dzzj9"><sub id="dzzj9"><progress id="dzzj9"></progress></sub></strike><track id="dzzj9"></track>

                pungkal mesin BFBS-4A

                Pondok Description:

                Bubuka BFBS-A runtuyan mesin pungkal nyaéta parabot lawanna keur mesin braiding otomatis, pungkal kawat,, yarns na thread sabudeureun bobbins merata sarta tertib. Runtuyan gaduh sumbu tunggal pungkal mesin ganda sumbu pungkal mesin, opat sumbu mesin pungkal etc.they boga fitur di handap: 1) timer eureun lamun kawat, benang pegat atawa kosong 2) timer eureun nalika prasetél kuantitas pungkal, ngajamin tiap bobbin boga yarns sarua kapasitas panel 3) kontrol nu ditangtukeun dina l nu ...


                jéntré produk

                Tags produk

                perkenalan

                BFBS-A runtuyan mesin pungkal nyaéta parabot lawanna keur mesin braiding otomatis, pungkal kawat,, yarns na thread sabudeureun bobbins merata sarta tertib. Runtuyan gaduh sumbu tunggal mesin ganda sumbu mesin pungkal pungkal, opat sumbu pungkal mesin etc.they boga fitur di handap:

                1) timer eureun lamun kawat, benang pegat atawa kosong

                2) timer eureun nalika prasetél kuantitas pungkal, ngajamin tiap bobbin boga kapasitas yarns sarua

                3) panel kontrol nu ditangtukeun dina kénca mesin .the kotak bearing na potentionmeter ngadalikeun speed tina yarns pungkal

                4) timer eureun lamun pegat atawa kosong, mayar off spool boga alat timer marake

                ?

                parameter teknis

                ? BFBS-1A BFBS-2a BFBS-4A BFBS-4B
                sumbu rpm 1400RPM 1400RPM 1400RPM 1400RPM
                motor daya 0.55KW / 220V ?0.75KW / 220V ?1.5KW / 380V 1.1KW / 380V
                Voltaseu 220V / 50HZ 220V / 50HZ 380V / 220V / 50HZ 380 / 220V / 50HZ
                pindah pitch 0.05-5.5MM (mengadopsi adjustable Polandia aci Plawangan)
                Ukuran Bobbin diaméterna Bobbin D≤100MM Bobbin panjangna L≤280MM Dupi mendesain sakumaha pamundut customer
                Bobbin No

                1

                2

                4

                4

                Mayar Pareum Spool

                ≤9

                ≤18

                ≤36

                ≤36

                Mayar Pareum Bobbin Ukuran ¢ ≤200MM H≤280MM (bisa ngarancang nurutkeun pamundut customer)

              1. Saméméhna:
              2. Teras:

              3. Produk patali

                WhatsApp Online Chat!
                亚洲va在线va天堂va

                    <track id="dzzj9"></track>

                        <p id="dzzj9"></p>
                        <th id="dzzj9"></th>
                        <menuitem id="dzzj9"><dfn id="dzzj9"></dfn></menuitem> <big id="dzzj9"></big>

                        <span id="dzzj9"><progress id="dzzj9"><progress id="dzzj9"></progress></progress></span>

                          <th id="dzzj9"><delect id="dzzj9"><listing id="dzzj9"></listing></delect></th>
                              <strike id="dzzj9"><sub id="dzzj9"><progress id="dzzj9"></progress></sub></strike><track id="dzzj9"></track>