亚洲va在线va天堂va

      <track id="dzzj9"></track>

          <p id="dzzj9"></p>
          <th id="dzzj9"></th>
          <menuitem id="dzzj9"><dfn id="dzzj9"></dfn></menuitem> <big id="dzzj9"></big>

          <span id="dzzj9"><progress id="dzzj9"><progress id="dzzj9"></progress></progress></span>

            <th id="dzzj9"><delect id="dzzj9"><listing id="dzzj9"></listing></delect></th>
                <strike id="dzzj9"><sub id="dzzj9"><progress id="dzzj9"></progress></sub></strike><track id="dzzj9"></track>

                nduwurke tumpukan mesin BFBS-4A

                Short Description:

                Pambuka BFBS-A seri mesin Winding punika peralatan congenital kanggo mesin braiding otomatis, tumpukan kabel,, Langat lan Utas watara bobbins roto-roto lan tertib. Seri duwe sumbu single nduwurke tumpukan mesin pindho sumbu nduwurke tumpukan mesin, papat sumbu mesin nduwurke tumpukan etc.they duwe fitur iki: 1) poto-mandeg nalika kabel, tenunan bejat utawa kosong 2) poto-mandeg nalika prasetel jumlahe nduwurke tumpukan, njamin saben Bobbin wis Langat witjaksono kapasitas panel 3) kontrol wis telpon ing l ...


                Detail produk

                Tags Product

                Pambuka

                BFBS-A seri mesin Winding punika peralatan congenital kanggo mesin braiding otomatis, tumpukan kabel,, Langat lan Utas watara bobbins roto-roto lan tertib. Seri duwe sumbu single mesin pindho sumbu mesin nduwurke tumpukan tumpukan, papat sumbu nduwurke tumpukan mesin etc.they duwe fitur iki:

                1) poto-mandeg nalika kabel, tenunan bejat utawa kosong

                2) poto-mandeg nalika prasetel jumlahe nduwurke tumpukan, njamin saben Bobbin wis kapasitas Langat witjaksono

                3) panel kontrol wis telpon ing sisih kiwa saka mesin .wong kothak prewangan lan potentionmeter ngontrol kacepetan saka Langat nduwurke tumpukan

                4) poto-mandeg nalika bejat utawa kosong, mbayar mati spool duwe piranti poto-brake

                ?

                paramèter Technical

                ? BFBS-1A BFBS-2A BFBS-4A BFBS-4B
                Axis RPM 1400RPM 1400RPM 1400RPM 1400RPM
                Motor Power 0.55KW / 220V ?0.75KW / 220V ?1.5KW / 380V 1.1KW / 380V
                Tegangan 220V / 50HZ 220V / 50HZ 380V / 220V / 50HZ 380 / 220V / 50HZ
                obah Jarak 0.05-5.5MM (Nganggo luwes polish batang Langkawi)
                Size Bobbin diameteripun Bobbin D≤100MM Bobbin dawa L≤280MM bisa desain minangka panyuwunan customer
                Bobbin Ora

                1

                2

                4

                4

                Pay Off spool

                ≤9

                ≤18

                ≤36

                ≤36

                Pay Off Bobbin Size ¢ ≤200MM H≤280MM (bisa desain miturut request customer)

              1. Previous:
              2. Next:

              3. Related Produk

                Tampilan Online Chat!
                亚洲va在线va天堂va

                    <track id="dzzj9"></track>

                        <p id="dzzj9"></p>
                        <th id="dzzj9"></th>
                        <menuitem id="dzzj9"><dfn id="dzzj9"></dfn></menuitem> <big id="dzzj9"></big>

                        <span id="dzzj9"><progress id="dzzj9"><progress id="dzzj9"></progress></progress></span>

                          <th id="dzzj9"><delect id="dzzj9"><listing id="dzzj9"></listing></delect></th>
                              <strike id="dzzj9"><sub id="dzzj9"><progress id="dzzj9"></progress></sub></strike><track id="dzzj9"></track>